A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 

Tisztelt Érdeklődők!

Sokunkat vonz annak a lehetősége, hogy legalább egyszer az életben egy mindenféle kunsztokra képes terepjárót vezessünk. Hogy felfedezzük a minket körülvevő természetet, miközben úttalan-utakon zötykölődjünk. Hogy teljesen magunkra utalva egy itiner, esetleg egy GPS segítségével (melyen apró pöttyökből próbáljuk kihámozni, hol is vagyunk éppen) találjuk meg a megfelelő irányt. Csak úgy menni a vakvilágba. Hogy kipróbáljuk, milyen egy meredek domboldalon az autóban ülve felmászni, leereszkedni. Vagy ha elakadunk, kiküzdeni magunkat szorult helyzetünkből. Bátran dacolhatunk az időjárás kihívásaival - nem jelenthet gondot sem a hőség, sem eső, sem hó.

És miért lenne ez a terepjáró más, mint a méltán híressé vált Land Rover Defender?

A Kalandrover Kalandtúrák ezt az élményt kínálja Önnek és családjának, barátainak.

A Kecel környékén tartott programunk egy 3,5-4 órás program, melynek során kipróbálhatja, milyen is egy Land Rover Defendert vezetni, illetve itiner segítségével navigálni.

Az autóba a vendégeken kívül egy túravezető is ül (az anyósülésen), az autót végig a vendégek vezetik, illetve a navigáció is az ő feladatuk, tetszés szerint felváltva.

Programunk egy terepjárós, navigációs kincskereső túra:

- indulás Kecelről
- az autót vendégeink vezetik, illetve a navigáció is az ő feladatuk
- útközben több helyen komolyabb terepjárós feladatokat is teljesíteni kell (leereszkedés, meredek domboldal megmászása)

Ajándékkártya rendelés:

            


Látogasson el Kecelre és környékére, fedezze fel terepjáróval a természetet!

Élménykártyáinkat megvásárolhatja a webáruházunkban.