A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 

A hozzánk forduló ügyfelektől gyakran felmerülő kérdés, hogyan kaphatják kézhez a megrendelt kártyát, mi az átvétel menete.

Ha megrendeli a kártyát (akár akár webáruházunkon keresztül, akár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon), három módon kaphatja meg.

 

 

Kalandrover Élménykártyák1. Futár szállítja ki

Ez a leggyakrabban használt átvételi mód.

Megadja a címét és elérhetőségeit, és adott napon már ott is van Önnél a kívánt kártya. Fizethet utánvéttel vagy előre utalással is.

Előnye ennek a módszernek, hogy kényelmes, Önnek ki sem kell mozdulnia, házhoz hozzák.

Hátránya pont az, hogy várni kell a futárra, aki akár órákat is késhet, és ha dolgunk van, nem tudjuk átvenni a csomagot tőle.

Másik hátránya, hogy a szállítási díj megdrágítja a kártyát.

Időkorlát is van, hiszen a kiszállítás 2-3 nap, és ha szorít az idő (mert pl. ajándéknak szánjuk), akkor akár le is csúszhatunk. És ki akarná az ajándékozottnak azt mondani, hogy van egy nagyon tuti ajándékom neked, de sajna, még néhány napot várni kell rá?

 

2. Csomagküldő automatához szállítják ki (Foxpost)

Egyre népszerűbb ez a szolgáltatás, és most már nálunk is elérhető! Nincs időhöz, helyhez kötve, hátránya, hogy nem házhoz hozzák, el kell menni érte az automatához.

Rendeléskor válassza a kiszállításnál a Foxpost automata lehetőséget! A továbbiakban ők küldenek tájékoztatást a csomag érkeztéről.

Fizetés itt csak előre utalással lehetséges, utánvétes kiszállításra nincs mód.3. Otthon kinyomtatja a kívánt kártyát, melyet előzetesen e-mailben küldtünk el

Azokra gondolva, akiknek már nincs idejük, kedvük kivárni a futárt.

Ilyenkor kiszállítás nincs, hiszen Ön nyomtatja ki az élménykártyát. Így akár utalás után már aznap megérkezhet az ajándék (ha karácsonyra szeretné kérni, akkor idén pl. péntekig megteheti, hogy megrendeli)

Ezesetben rendelésnél kérje, hogy e-mailben küldjük a kártyát. Ekkor elég, ha megadja e-mail címét, ahova küldeni tudjuk.

Weboldalunkon ennek menete itt van részletesen, lépésről-lépésre leírva.

Rendelés után e-mail-ben küldjük a számlát, rajta az utalási adatokkal. Fizetés ilyenkor csak előre utalással lehetséges.

Előnye, hogy azonnal megvan az ajándék, nem kell a futárt várni, és ha véletlen nem talál minket otthon, akkor azon bosszankodni, hogy még várni kell egy napot.
Nincs külön szállítási díj, így fizetni sem kell érte.

Hátránya, hogy csak előre utalással lehet fizetni, utánvétre nincs lehetőség.
Hátránynak számíthat az is, hogy ki kell nyomtatni, ezért ha nincs otthon nyomtatónk, keresni kell valakit, aki tud ebben segíteni.
Igazából nem feltétlen szükséges kinyomtatni. Családon belül oldottam már meg úgy élménykártya ajándékozást, hogy megmutattam a kártyát, és utána az ajándékozottnak átküldtem e-mailben. Ez is lehet egy megoldás, különösen közeli hozzátartozó vagy barát esetében.

4. Személyesen

Személyesen is átveheti a kért élménykártyát (vagy kártyákat) üzletünkben. Ilyenkor egyértelműen nem kell fizetni a szállításért, fizetni helyben is lehetséges.

Címünk:

Motoros Ruházat Üzlet Kalocsa
6300 Kalocsa Obermayer Ernő tér 7.

Tel:06/20/967-3522

A nyitvatartásunkat ide kattintva találhatja meg, vagy a megadott telefonszámon tud érdeklődni.

További kérdéseivel keressen minket bizalommal!

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel:06/20/967-3522
vagy Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/Kalandrover/