A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 

Cégeknek

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szeretnénk bemutatni Önnek a KalandRover kalandtúra programunkat, mely cégek számára kínál programokat, csapatépítés céljából. De választhatja egyszerűen azért, hogy munkatársait vagy üzletfeleit megjutalmazza.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az outdoor tréningek, amikor az iroda fogságából kiszabadulva, a környezetben próbálhatják kis egy cég alkalmazottai együttműködő képességüket.

Mi egy ilyen lehetőséget kínálunk Önnek.

A KalandRover csapata terepjáró autós túrákat szervez mind vállalatok, mind magánszemélyek részére. A túráinkon a résztvevők itiner alapján irányítják a járművek vezetőit a helyes irányba a kincsvadászaton, valamint a GPS műholdas navigáció használatával is megismerkedhetnek.

Egy-egy ilyen túra kiváló lehetőséget ad csapatépítésre. Nem csak problémamegoldást, kreativitást, hanem sikeres együttműködést, a résztvevők közötti bizalom elmélyülését eredményezi. Mindez jó hangulatban, kellemes környezetben telik, és itt a gépjármű őrült kollégák is kiélhetik szenvedélyüket.
Külön kérésükre beiktathatunk nem az autózással kapcsolatos csapatépítő feladatokat, ennek levezénylését felkészült kollégáink végzik.

Igény szerint más programokkal is fűszerezhetjük a kalandtúrát: ügyességi feladatok teljesítésével, quadozással, íjászattal.

Amennyiben programjaink felkeltették érdeklődését, kérem forduljon hozzánk bizalommal!

 A KalandRover csapat