A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 
Kecel és környéke

Kalandtúráink általában a keceli rally-cross pálya mellől indulnak, és a környező erdőkbe vezetnek.
Hogy mért pont ide szervezzük a túrákat?
Az itt található környezet ideális a túrák lebonyolításához. A homokos, süppedős talaj kellőképp megnehezíti a vezetést, és bizonyítani kell, hogy milyen rátermettek vagyunk egy terepjáró vezetésében. A terep néhol már-már a sivatagot idézi.
Ugyanakkor ne gondoljuk, hogy az Alföld ezen része valamilyen unalmas pusztaság lenne. Számos dombon, meredek emelkedőn kell átverekednie magát a kalandtúrázónak. Arra panasz nem lehet, hogy túl egyszerű lenne ezen a terepen vezetni.
Ügyességi képességeiket pedig kiépített off-road pályán is kipróbálhatják.
Kecel egyébként sem ismeretlen a terepjárós és motoros sportokat kedvelők körében, hiszen minden évben, rendszeresen rendeznek itt országos versenyeket.

Másrészt azért választottuk ezt a környéket, mert ez nem tájvédelmi terület. Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, természetet megóvásást; hisszük, hogy az autókkal való szórakozással nem kell feltétlen rombolni. A kijelölt utak, melyeken az autók haladnak, is mind erdészeti utak.
Épp ezért minden olyan felkérést visszautasítunk, amely valamilyen Nemzeti Parkon belül vagy bármely természetvédelmi területen szeretnének megrendezni.

Természetesen nem ragaszkodunk mereven ehhez a helyszínhez, mindenben az Önök igényeihez igazodunk.