A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 

Tegyék magukat és szerelmüket próbára, válasszák a Kalandrover Kalandtúrák Valentin-napi extra kártyáját!

A Valentin-nap ideális alkalom arra, hogy megünnepeljük azt, hogy együtt vagyunk, szerethetjük egymást. Általában a program ilyenkor az, hogy a párok elmennek étterembe, hogy együtt lehessenek, sétálnak egyet, együtt vannak.
Mi lenne, ha idén nem a rutint követnék? Ahol a természet biztosítja a romantikus környezetet, egy elképesztő terepjárót vezethettek, és ahol igazán, csak egymásra számíthattok?

A Valentin-napi extra kártyához tartozó programját kifejezetten pároknak javasoljuk.

 

 

 


A gerincet adó élményvezetés a Land Rover Defender terepjáróval ugyanaz, mint az alap élményvezetés esetében. Ebben a cikkünkben részletesen ismertetjük, hogy hogyan zajlik egy túra, és ahogy olvasható, a navigátornak és a vezetőnek bizony együtt kell dolgoznia, hogy sikeresen odaérjenek a célhoz. De nem ettől lesz igazán különleges a program, hanem a cikkben emlegetett kiegészítő és meglepetésprogamtól!

Ehhez most olyan programokat terveztünk, amelyek során szükség lesz mindkettőjük együttműködésére, sokat számít az egymásba vetett bizalom! Nem csak az ügyesség számít majd, hanem hogy hogyan tudnak közösen dolgozni!

Töltsenek el egy kellemes napot egymás társaságában a természetben, a Kalandrover Kalandtúrák szervezésében!

A Kalandrover élménykártya KETTŐ fő részére - Valentin-napi extra kártya korlátozott ideig kapható csak február 28-ig lesz kapható. Beváltani természetesen később is lehet.

 

És ne feledjék:

A SZERELEM LAND ROVEREN ÉRKEZIK!

 A kártya itt megrendelhető

Élménykártyáink két vagy három személynek