A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 

Néha megkérdezik, hogy miért ilyen hosszú, négy és fél órás a program, nem lehetne-e rövidebbre összeállítani (persze kevesebb pénzért).

Elismerjük, így kimondva tényleg kicsit soknak tűnhet négy óra, de nem aprózzuk el a programot, nem az a cél, hogy túlessünk rajta mihamarabb, ne kelljen megszakadni. A lényeg, hogy vendégeink jól érezzék magukat, hogy azt kapják, amit vártak, és garantáltan elégedetten távozzanak!

Azt pedig fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy dehogy tart sokáig a program, nagyon gyorsan elrepül az idő!

A nagyon sietősek persze végeznek akár három óra alatt is, a négy óra hosszat nagyjából úgy határoztuk meg, hogy kényelmes tempóban (ahogy egy Land Rover is döcög) végig lehet rajta menni.
A legjobb bizonyíték rá, hogy nem hosszú, unalmas a túra, hogy a gyerekek sem unják el magukat. Itt aztán nincs folyamatos "ott vagyunk már?" kérdezgetés!


Hogy zajlik egy ilyen túra? Anélkül, hogy különösebben elsütnénk az össze poént, röviden mesélnénk róla.

A program egy kincskereső navigációs túra.


Vendégeinkkel Kecelen találkozunk, közvetlenül a körforgalom melletti parkolóban, ahol a túrázók átülnek a Defenberbe, és kimegyünk település szélére. Itt röviden ismertetjük a napi programunkat, majd útnak indulunk. Innentől a vendégek vezetik az autót, a túravezető pedig az anyósülésen ül, hogy ha esetleg szükséges be tudjon segíteni.
A navigáció szintén a vendégek feladata, amíg az egyikük vezet, a másik itiner segítségével navigál. Tetszés szerint bármikor lehet sofőrt cserélni, mi is segítünk abban, hogy mindenkinek nagyjából ugyanannyi jusson a különböző terepkörülményekből.

Persze olyan is van, hogy valaki csak vezet, vagy csak navigál. Ha kettőnél többen vannak, akkor megegyeznek egymás között, ki mit csinál, ez az Önök döntése.

Így néz ki egy itiner:A túra során végig erdőben, homokos talajon haladunk, és az igazi meglepetések itt jönnek. Változatos terepen haladunk, egy izgalmasabb helyzeteket kell megoldani. Mindenki megbizonyosodhat róla, hogy a Land Rover Defender méltó a hírnevéhez, sok akadállyal megbirkózik, a legmeredekebb lejtőkkel is. Az alföldi buckák nagyon ki tudnak fogni az emberen, a homokos terep pedig gyakran a sivatagi utazásokra emlékeztetik a vendégeinket.
Van olyan, hogy valaki felkiált, hogy ez nekem nem fog menni! Biztos nem tudom megcsinálni! Aztán persze igen... És micsoda öröm ez!
Igazi "terepes" problémákkal kell megküzdeni, van, hogy elakad az a autó (hogy ilyenkor mit teszünk, arról majd egy másik posztban). Tizenöt éves túravezetői tapasztalattal a hátunk mögött, olyan helyzetbe nem megyünk bele, amit önerőből nem tudunk megoldani. (Bár előfordulhat, hogy használni kell a csörlőt.)Általában van egy kiegészítõ program is: mindenki kipróbálhatja magát az íjászatban.

A túrénak ezen a részén meglepetésprogram, de erről már tényleg nem árulhatok el semmit.

Utána visszaszállunk az autóba, és visszatérünk a parkolóba.

És bizony, le is telt az a 3-4 óra. Csaknem 70-80 km-t autózunk, attól függ, mennyire tévedünk el, mert az is előfordul.
Ha ennél rövidebb lenne, akkor csak végigvágtatnánk az úton, és nem lenne idő semmi izgalmasra, senki nem tudná próbára tenni az ügyességét. És akkor nem is lenne igazi kalandtúra, igaz?

Kedvet kapott a túrához? Vagy szívesen adná ajándékba? Rendeléshez kattintson az alábbi linkre!

MEGNÉZEM EZ AJÁNLATOT>>>