A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
 


Már csak pár nap, és itt a karácsony.
Sajnos, ha túl későn, az utolsó napokban rendeli meg a Kalandrover Kalandtúrák élménykártyáját, már nincs lehetőség arra, hogy karácsony előtt kihozza  Önnek a futár.

De nincs is erre feltétlen szükség! Beállítottunk egy új opciót webáruházunkban, így ha megrendelt termék árát előre utalja, azt követően e-mailben is el tudjuk küldeni. Így Ön is ki tudja nyomtatni, ha szeretné (nem feltétlen fontos, a kifizetést számlával is tudja igazolni). Ez esetben nincs kiszállítási díj, nem kell érte külön fizetnie.

FONTOS! Amikor beváltaná a kártyát, kérjük, hozza el magával (Ön vagy a megajándékozott) a számlát!

AMENNYIBEN MÉG KARÁCSONYRA SZERETNE ÉLMÉNYKÁRTYÁT RENDELNI, ÚGY DECEMBER 23-IG MEGTEHETI! 24-én már nincs módunkban kártyát küldeni, 24-e utáni megrendeléseket már csak az újévben tudjuk teljesíteni.

Minden esetben a pénz beérkezte után tudjuk csak a kártyát elküldeni.
Arra az e-mail címre küldjük, ami a regisztrációjuknál szerepel. Ha másik e-mail címre kéri, akkor kérem, rendelésnél jelezze a megjegyzéseknél!

>>>MEGRENDELEM AZ ÉLMÉNYKÁRTYÁT!<<<

Hogyan tudja az e-mail-ben érkező kártyát megrendelni? Képes útmutatónkban lépésről-lépésre bemutatjuk!

1. Megrendeléshez az élménykártya oldalán állítsa be a mennyiségnél, hogy mennyi kártyát szeretne (az alapérték az 1), majd  kattintson a "Kosárba" gombra!

 

Élménykártya rendelése
Élménykártya rendelése 1. lépés

 

 2. Ezután betöltődik a megrendelés összegzése. Ha nem szeretne mást vásárolni, kattintson a "PÉNZTÁR" gombra.

Élménykártya rendelés
Élménykártya rendelés 2. lépés3. Megjelennek a regisztrációnál megadott adatai. Ha regisztráció nélkül szeretne vásárolni, arra a lehetőséget külön felajánlja ennél a lépésnél az oldal - itt most a regisztrált verziót mutatjuk be.
Ha a szállítási cím nem egyezik a számlázasi címmel, akkor az "Eltérő szállítási cím" sornál kattintson az "Igen" mezőre, és a megjelenő adatlapon írja be a kívánt címet! Ha a szállítási cím azonos a számlázási címmel, nem kell tennie semmit, kattintson a következő gombra!

 

Élménykártya rendelés
Élménykártya rendelés 3. lépés4. A következő oldalon lesz lehetőség arra, hogy az e-mailben küldés lehetőségével éljen! Itt válassza az utolsó sorban levő "Átutalás (csak Kalandrover élménykártya vásárlása esetén)" opciót! Innen fogjuk látni, hogy Ön e-mailben kéri a kártyát, nem szeretne külön szállítást.
Kattintson a "Következő" gombra!

 

Élménykártya rendelés
Élménykártya rendelés 4. lépés5. Ezután válassza a szállítási módoknál az "E-mail-ben küldünk kártyát, kinyomtatható, nincs kiszállítási költség (0 HUF)" opciót! Kattintson a "Következő" gombra!

 

Élménykártya rendelés
Élménykártya rendelés 5. lépés6. Megjelenik a rendelés összegzése. Mint látható, nem ír szállítási költséget!

 

Élménykártya rendelés
Élménykártya rendelés 6. lépésHa ajándékozásra szeretné megrendelni a kártyát, és névre szólóan szeretné, javasoljuk, ezt a fenti üres mezőbe, ahová a megjegyzéseket írhatja, tüntesse fel, hogy milyen név szerepeljen a kártyán!

Ha mindent rendben talált, és nem akar semmin módosítani, akkor kattintson a "Megrendelés jóváhagyása" gombra. Ha valamin mégis változtatni (pl. cím), a legfelső, szürke négyzetben levő sorban még visszakattinthat.

Ha elküldte a megrendelést, azt követően rövidesen küldjük Önnek a számlát. Miután az összeg megérkezett hozzánk, e-mailben küldjük Önnek a kártyákat!

>>>MEGRENDELEM AZ ÉLMÉNYKÁRTYÁT!<<<

Reméljük, útmutatónkkal segítettünk eligazodni a megrendelésnél.

Köszönjük, hogy minket választanak!

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!