A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Sidebar Menu

 

Szeretne egy izgalmas, kihívásokkal teli kalandtúrán résztvenni, ahol a kellemes kikapcsolódáson kívül ügyességét is próbára teheti ?

Programunkat a legendás Land Rover terepjárók képességeire építjük. Ez egy olyan túra, melyen a résztvevõk felkészültségük és kedvük szerint különbözõ nehézségû feladatokban, játékokban tehetik próbára magukat.

A résztvevõk térképek, illetve itiner alapján irányítják a jármûvek vezetõit a helyes irányba a kincsvadászaton, valamint a GPS mûholdas navigáció használatával is megismerkedhetnek. Az útközben beiktatott speciálpályákon pedig kipróbálhatják mire képesek autóvezetésben nehéz terepen. A beiktatott nehezebb feladatokon kiderül, kinek, hogy jár az agya, ha egy elakadt autót kell kiszabadítani lehetetlen helyzetébõl továbbjutásunk érdekében. Új ismeretekre tehetnek szert az emelõ, vontatókötél és egyéb eszközök használatában, melyek az elakadások, járhatatlannak tûnõ emelkedõk, árkok és vizmosások leküzdésében nyújthatnak nagy segítséget..

 

Amit kínálunk:

Csapatépítés:

Ajándékozza meg kollégáit, üzleti partnereit. Ösztönözze õket jobb eredményre úgy, hogy közben egy kalandos, élményteli túrán vehetnek részt.

Nyereményjátékok díjaként:

Sok áru, szolgáltatás bevezetése, illetve a figyelem középpontjába juttatása megkívánja, hogy egy-egy valóban figyelemfelkeltõ és markáns díjakkal kecsegtetõ nyereményjáték ösztönözze a vásárlókat. Persze egy repülõút két fõ részére valamelyik egzotikus térségbe is lehet a cél, de talán ha nem csak egy szerencsés, hanem egy 10-15 fõs nyertes csapat vehet részt egy ilyen különleges terepjárós túrán, az talán még inkább belendítheti az üzletet. És a nyerteseik sem fognak rosszul járni.

Kapcsolattartás partnereivel:

Bizonyára tapasztalta mennyire fontos és nehéz feladat üzleti kapcsolatainak ápolása, és a munkatársai közötti rugalmas együttmûködõ munka elérése. Ha ezt nem szeretné ismét egy iroda, elõadóterem kényszeredetten feszengõs hangulatában végig gyötrõdni, ha szeretne valami új és kötetlenebb megoldást is bevetni, induljanak velünk egy olyan terepjáró autós túrára, ahol még az eddig egymásnak teljesen idegen emberek is gyorsan oldódva, teljesen felszabadultan viselkednek. Ráadásként egy különleges élménnyel gazdagabban térnek haza vendégeink, így a mi közremûkö désünkkel az Ön cégét sem fogják elfelejteni.