A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Sidebar Menu

 

Lezárások  idején miért vásároljak élményt?

Mint előző cikkünkben kitértünk rá, a járvány mindennapi életünket teljesen meghatározza. Mi sem tudunk most felelősen túrát szervezni, illetve a kijárási korlátozások is megszabják mozgásunkat.
Ezek után adódik a kérdés: lezárások  idején miért vásároljak élményt? Ilyenkor biztosabbnak tűnik valamilyen tárgyat vásárolni, pedig tudjuk - gyakran ez a kevésbé jó megoldás.

Íme 6+1 indok, hogy miért is érdemes mégis minket választani karácsonyra.

 

6 db Land Rover a Land Rover találkozón

A kép az 1999-es southamptoni Land Rover találkozón készült1. MERT HAMAROSAN VÉGE LESZ

Akik figyelik a híreket, hallják-tudják: az oltások már megkezdődtek (igaz, hazánkban csak a közeljövőben). Márpedig a WHO szerint ez jelenti a járvány végét. Ha maga a vírus nem is tűnik el örökre, de ilyen komoly lezárásokra, korlátozásokra nem lesz szükség.
Ráadásul ahogy jön a melegebb idő, egyre több időt töltünk szabadban (bár a Land Roveres kalandtúrák hideg időre is ajánlhatók, nem időjárás függő), és az sem kedvez a koronavírus terjedésének.

2. MERT GARANCIÁT VÁLLALUNK RÁ

Természetesen amíg ilyen sok a megbetegedés, mi sem vállalhatunk felelősséggel túrát. Épp ezért vállalunk garanciát a most megvásárolt kártyákra - 2021. december 31-ig felhasználhatók.
Szükség esetén természetesen tovább hosszabbítjuk az érvényességet - de erről nem tudunk most bővebben írni, hiszen nem látunk a jövőbe.

 

>>>ÉLMÉNYKÁRTYÁK VÁSÁRLÁSA<<<

 3. MERT NE EGY ÚJABB KIDOBANDÓ VACAKKAL PRÓBÁLJUNK MEG KEDVESKEDNI

Azt hiszem, már mindannyian átéltük azt a kínt karácsony előtt, hogy valami ajándékot kellene beszerezni, amely tényleg örömet okoz, és nem csalódást, és nem lesz belőle rekordidőn belül szemét. Sajnos, nem megfelelő ajándék esetén ez szinte biztosan így lesz.
Márpedig sem az ajándékozónak ez nem szándéka, és az ajándékozottnak is probléma, hogy végül hasznavehetetlen számára tárgy. Pedig nyilván izgatottan várta ő is az ajándékozást, de végül nem kap ... semmit.

A hulladékmentes karácsonyról itt lehet bővebben olvasni https://humusz.hu/hirek/miert-ajandekozzunk-inkabb-elmenyeket-targyak-helyett/21401

4. MERT AZ ÉLMÉNYAJÁNDÉK EMLÉKEZETESEBB, MINT AKÁRMELYIK TÁRGY

Ezt bárki saját életéből tud példát hozni, és már kutatások is vannak rá. Egyértelműen azok az ajándékok maradnak emlékezetesek, amelyek valamilyen élményt nyújtanak.
Nekem is nehezemre esik felidézni, hogy milyen tárgyakarat kaptam ajándékba. Na de az élmények! Azokra akár még évtizedekkel is később.
Márpedig mi más lenne a célunk, ha nem az, hogy aki közel áll hozzánk, az emlékezzenek arra, hogy mit adtunk neki ajándékban? Mennyivel intenzívebb az emlék, ha maga az ajándék is izgalmat, szórakozást ígér?

>>>ÉLMÉNYKÁRTYÁK VÁSÁRLÁSA<<<

 

5. FÉRFIAKNAK, NŐKNEK, KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK EGYARÁNT JÓ AJÁNDÉK

Ahogy ezt a feltételeknél megírtuk, természetesen érvényes "B" kategóriás jogosítvány szükséges.
Hogy miért javasoljuk akkor családoknak a programot? Vagy ha valaki kettesben jön, de a partnerünk nem akar vezetni? Nos, mivel a navigáció is vendégeink feladata, így aki nem akar (vagy még nem tud) vezetni, így neki kell átvennie a navigátor feladatát, így javarészt rajta múlik a túra sikere! Navigálni pedig már a nagyobb gyerekek is tudnak, így ők is fontos feladatot kapnak, nincsenek arra kárhoztatva, hogy passzívan bámulják a tájat.

6. MERT EGY KIVÁLÓ TEREPJÁRÓVAL TEHETI PRÓBÁRA TUDÁSÁT

A klasszikus Land Rover Defendereket már 2016 óta nem gyártják, az utódok pedig még csak most kerülnek forgalomba, de ezek a Defenderek már teljesen másmilyenek lesznek.
Túlzás nélkül állíthatjuk: az egyik legjobb terepjárókat vezethetik, kiváló tulajdonságaik révén a bonyolultabb akadályokat is könnyedén megoldhatjuk segítségével.

 

+1 MERT EGY HAZAI VÁLLALKOZÁST TÁMOGAT DÖNTÉSÉVEL

Sok helyen leírták, és csak egyetérteni tudunk vele: hazai szolgáltatások, termékek vásárlásával segít a vállalkozóknak abban, hogy ne kelljen feladniuk cégüket, tevékenységüket.

Köszönjük, ha minket választ karácsonyra, ezzel is segít nekünk, hogy mihamarabb talpra álljunk a járványhelyzet miatt kialakult nehéz helyzetből.

 

Ha vásárolni szeretne Kalandrover Kalandtúrák élménykártyát, akkor kattintson az alábbi linkre:

>>>ÉLMÉNYKÁRTYÁK VÁSÁRLÁSA<<<